Răspunsul pentru toate dorinţele și obiectivele

SHAPE iT te ajută să îţi atingi toate obiectivele personale și sportive, precum te va ajuta să rămâi activă și mereu plină de viaţă.Nutriţie pentru o viaţă activă

Aigură-te că îţi îndeplinești întotdeauna obiectivele fără a deteriora coprul. Acceptă un ajutor valabil, natural și sănătos în condiţii de siguranţă.


Planuri nutritive

Toate valorile nutritive au fost deja numărate și combinate, astfel încât nu va trebui să te gândești la asta. Toate substanţele nutritive de care ai nevoie în planuri alimentare clare și gustoase.


Program de exerciţii

Tonifiază-ţi mâinile, conturează-ţi abdomenul, arde grăsimile și capătă forma pe care o vrei. Spune-ne ce vrei să realizezi, iar noi pregătim un program cu exerciţii ideal pentru tine.


Suportul profesioniștilor

Nu pierde timpul în căutarea unor răspunsuri, acceptă sfaturile nutriţionistului nostru sau antrenorului.

 

 

De ce este SHAPE iT cea mai bună soluţie pentru tine

Nutriţia pentru un stil de viaţă activ, conţine tot ceea ce corpul tău are nevoie pentru a rămâne activă, sănătoasă și plină de energie. În plus, protejează împotriva radicalilor liberi generaţi în timpul antrenamentului, îţi dă putere și rezistenţă și te ajută să îţi atingi toate obiectivele mai ușor și mai rapid. Producătorul suplimentelor nutritive SHAPE iT  – care conţin doar ingrediente de cea mai bună calitate din Eurpoa – este Sensilab, care ia în considerare doar cele mai stricte standarde în domeniul farmaciei .


100% garanţia satisfacţiei. Credem cu adevărat că produsele noastre sunt exact ceea ce ai nevoie. Încearcă-le iar dacă nu ești mulţumită, îţi returnăm banii. Ai grijă să păstrezi ambalajele și factura.

Toate pentru siguranţa ta și rezultate rapide. Toate produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde din industria farmaceutică și alimentară: GMP in HACCP.

Creat doar pentru tine. Femeile nu sunt culturiste. Au nevoie doar de un ajutor pentru o viaţă actică. Produsele SHAPE iT sunt concepute special pentru femei și conţin ingrediente care protejează sănătatea, oasele, echilibrul hormonal și frumuseţea.

 

În fiecare zi un gust nou. Băuturile și shake-urile SHAPE iT  nu au aditivi  – nici gust. Acest lucru a fost conceput astfel pentru ca tu să te bucuri de un gust nou în fiecare zi. Selectează baza – în funcţie de ceea ce dorești să realizezi – adaugă aroma preferată și obţine o băutură sau un shake cu un gust excelent, care te va sătura, îţi va da energie, îţi va crește rezistenţa ţi va contribui la obţinerea unui corp conturat și fit.

Cele mai bune ingrediente de pe piaţă. Produsele SHAPE iT au fost concepute în 10 luni. Atât timp a durat, pentru ca noi să căutăm în întreaga Europă, cele mai bune ingrediente, 100% sigure și certificate. Prin urmare, fără ezitare, putem garanta că sunt cele mai bune produse pentru o viaţă activă pe care le poţi găsi.

Ambalaj modern – potrivit pentru nevoile femeilor. Viaţa este prea scurtă pentru a fi urâtă, cutiile XXL pentru o viaţă activă sunt comercializate mai mult pentru culturiști. Ambalajele SHAPE iT sunt distinse, atractive și suficient de mici, pentru a se potrivi tendinţelor și nevoilor femeilor, potrivite pentru a fi puse pe raft și nu ascunse în dulap.

 

Produs în EU. Toate produsele sunt fabricate în Europa, la regulile și legile europene.

Formula cea mai avansată. Creat de oameni de știinţă, special pentru nevoile corpului tău.

 
 
 

Abordare unică - totul este după cum dorești

În timp ce alţii te obligă să cumperi cutii mari, concepute pentru culturiști, ceea ce înseamnă că ești forţată să bei unul și același gust, dar SHAPE iT îţi oferă exact ceea ce vrei. Alege baza (pentru slăbire, conturarea mușchilor, energie) și adaugă aroma la propria alegere. Fiecare băutură poate avea gustul tău!


Nu rata

Pachete convenabile - doar pentru o perioadă scurtă de timp.