SHAPE iT a fost creat de femei pentru femei. În colaborare cu cei mai buni experţi în domeniu, am conceput o linie de produse care răspund la toate nevoile și obiectivele femeilor.


Potrivit pentru toate femeile și pentru toate tipurile de activităţi

Atunci când trăim cu adevărat pe deplin, SHAPE iT este cel mai bun comubustibil pentru viaţa activă a femeilor. 
SHAPE iT nu este doar pentru sportivi. Active sunt de asemenea mămicile, care au grijă de copii, cele care au grijă de casă, femeile care au întotdeauna agenda plină de întâlniri și au parte de stres continuu. Fiecare activitate contează!

Produsele SHAPE iT sunt 100% personalizate

SHAPE iT este special deoarece se potrivește dorinţelor noastre – în fiecare zi, în fiecare moment. Nouă femeilor, nu ne place monotonia, ne place să experimentăm lucruri noi și să ne adaptăm la tot ceea ce ne înconjoară..
Fiecare masă poate avea un gust diferit, un obiectiv diferit. Produsele SHAPE iT pot fi folosite pentru activităţi și sporturi diferite în moduri noi.

 

 

100% sigur de utilizat

GMP este cel mai înalt standard farmaceutic. Medicamentele, au nevoie de un mediu controlat, precum ingrediente certificate și efecte aprobate. Produsele SHAPE iT nu sunt medicamente, dar ele sunt preparate în laborator cu aceeași precizie și atenţie, precum medicamentele.
Din aceste motive, îţi garantăm că produsele noastre sunt 100% sigur de utilizat, sunt eficiente și nu au efecte secundare. .

Dacă nu ești mulţumită, îţi vom returna banii

Deoarece produsele SHAPE iT sunt create la cele mai înalte standarde, putem garanta eficacitatea și siguranţa acestora. Dar din moment ce fiecare organism este unic, răspunde la tratament în felul lui. Dacă din anumite motive nu ai fost mulţumită de produsele SHAPE iT, noi îţi vom returna banii.

Chiar dacă ai folosit produsul pe jumătate, iar apoi ai descoperit că nu este potrivit pentru tine, păstrează factura și cutia produsului, iar noi îţi vom returna banii. În acest fel, poţi comanda lipsită de griji, pentru a te putea concentra doar asupra corpului tău, la fel cum SHAPE iT se concentrează să aducă un impact pozitiv asupra organismului și a modului în care te simţi.

 


 

SHAPE iT este cu adevărat ceva special


100% garanţia satisfacţiei. Credem cu adevărat că produsele noastre sunt exact ceea ce ai nevoie. Încearcă-le iar dacă nu ești mulţumită, îţi returnăm banii. Ai grijă să păstrezi ambalajele și factura.

Toate pentru siguranţa ta și rezultate rapide. Toate produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde din industria farmaceutică și alimentară: GMP, HACCP in ISO.

Creat doar pentru tine. Femeile nu sunt culturiste. Au nevoie doar de un ajutor pentru o viaţă actică. Produsele SHAPE iT sunt concepute special pentru femei și conţin ingrediente care protejează sănătatea, oasele, echilibrul hormonal și frumuseţea.

 

În fiecare zi un gust nou. Băuturile și shake-urile SHAPE iT  nu au aditivi  – nici gust. Acest lucru a fost conceput astfel pentru ca tu să te bucuri de un gust nou în fiecare zi. Selectează baza – în funcţie de ceea ce dorești să realizezi – adaugă aroma preferată și obţine o băutură sau un shake cu un gust excelent, care te va sătura, îţi va da energie, îţi va crește rezistenţa și va contribui la obţinerea unui corp conturat și fit.

Cele mai bune ingrediente de pe piaţă. Produsele SHAPE iT au fost concepute în 10 luni. Atât timp a durat, pentru ca noi să căutăm în întreaga Europă, cele mai bune ingrediente, 100% sigure și certificate. Prin urmare, fără ezitare, putem garanta că sunt cele mai bune produse pentru o viaţă activă pe care le poţi găsi pe piaţă

Ambalaj modern – potrivit pentru nevoile femeilor. Viaţa este prea scurtă pentru a fi urâtă, cutiile XXL pentru o viaţă activă sunt comercializate mai mult pentru culturiști. Ambalajele SHAPE iT sunt distinse, atractive și suficient de mici, pentru a se potrivi tendinţelor și nevoilor femeilor, potrivite pentru a fi puse pe raft și nu ascunse în dulap.

 

Produs în EU. Toate produsele sunt fabricate în Europa, la regulile și legile europene.

Formula cea mai avansată. Creat de oameni de știinţă, special pentru nevoile corpului tău.

 
 

SHAPE iT este lumea toată, îţi oferă calitatea, te întâlnești cu distracţia, energia pozitivă și pofta de viaţă. SHAPE iT.

Activă în fiecare zi!